Wat is nieuw in WYSIWYG Web Builder 14?

Flex Grid
- Nieuwe functie: WB14 introduceert een nieuwe manier om flexibele lay-outs te maken op basis van de nieuwe CSS-rasterlay-out.
Het CSS-raster is een nieuwe techniek in CSS waarmee webontwikkelaars complexere, responsieve webontwerplay-outs gemakkelijker en consistent in verschillende browsers kunnen maken.

'CSS-rasterlay-out' is een tweedimensionaal raster dat eigen is aan CSS. Het is niet afhankelijk van floats of andere hacks. Dit resulteert in een schone code en een betrouwbare code.
Het idee achter de rasterlay-out is om een ​​webpagina in kolommen en rijen te verdelen. De kolommen en rijen hebben benoemde gebieden waar u het object naartoe kunt slepen en neerzetten. De definitie van de lay-out kan voor elk onderbrekingspunt anders zijn.
Elk rastergebied ondersteunt zijn eigen opvulling, (flexbox) uitlijning, rand en achtergrondstijl.

Gerelateerde zelfstudies:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/flexgrid_part1.html
http://www.wysiwygwebbuilder.com/flexgrid_part2.html

Kaarten
- Nieuwe functie: 'Kaart'-object toegevoegd. Een kaart is een lichtgewicht, flexibele inhoudcontainer. Het bevat opties voor kop- en voetteksten, een breed scala aan inhoud, vormgeving en krachtige weergaveopties.
Bij gebruik in combinatie met een flexbox-container, kunnen meerdere kaarten met verschillende inhoud dezelfde hoogte hebben, wat normaal moeilijk te bereiken zou zijn.
- Nieuwe functie: Popovers, dit maakt in feite gebruik van de kaart als een geavanceerd knopinfo / pop-upvenster dat verschijnt wanneer de gebruiker op een element klikt of erop zweeft.

Verwante zelfstudie: http://www.wysiwygwebbuilder.com/cards.html

Google Fonts
- Nieuwe functie: Google Fonts Manager toegevoegd. Het toevoegen van Google-lettertypen aan je website was nog nooit zo eenvoudig. U hoeft de lettertypen niet meer handmatig te downloaden / installeren vanaf de Google-website.

Pictogrammen Lettertypen
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor aangepaste Icoon-lettertypenbibliotheken. Voeg uw eigen pictogrambibliotheken of pictogrammensets van derden toe. Extra pictogramlettertypen ondersteunen dezelfde stijlopties als het ingebouwde lettertype Awesome.
Add-on packs zijn beschikbaar voor: Druppelpictogrammen, Ongrijpbare pictogrammen, Veren, Funderingspictogrammen, Glyphicons Halflings, Ionicons, LineAwesome, Materiaalpictogrammen, Open Iconisch, Linea-pictogrammen.
Gerelateerde zelfstudie: http://wysiwygwebbuilder.com/iconfonts.html

Structured Data (schema.org)
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor gestructureerde gegevens (JSON-LD). Bied een betere browse-ervaring voor gebruikers op uw website en in zoekmachines, en verbeter
uw SEO met de ingebouwde JSON-LD-generator.
De volgende schema's worden momenteel ondersteund: gebeurtenis, recensie, persoon, nieuwsartikel, softwaretoepassing, product, organisatie, recept, restaurant, VideoObject, MusicAlbum, MusicPlaylist.

Twitter-kaarten
- Nieuwe functie: Ondersteuning voor Twitter-kaarten toegevoegd: samenvatting, samenvatting met grote afbeelding en speler. Twitter-specifieke metatags kunnen worden geconfigureerd in het gedeelte Metatags van de pagina-eigenschappen.

Layout Grid
- Nieuwe functie: ondersteuning van achtergrondoverlay toegevoegd aan rasterkolommen .
- Nieuwe functie: toegevoegde ondersteuning voor semantische HTML5-tags.
- Nieuwe functie: Padding-eigenschappen toevoegen aan kolommen. Opvulling is responsief.
- Nieuwe functie: randkenmerken aan kolommen toevoegen. Dit maakt het mogelijk om rand voor elke kolom te configureren. Randeigenschappen reageren snel.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om layout-rasters op volledig scherm te maken: Kolomhoogte-> 100 vh (100% van de kijkvensterhoogte).
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor 'CSS Grid Layout' (naast Bootstrap en Flexbox).

Wizard
- Nieuwe functie: nieuw 'Wizard'-object toegevoegd. Hiermee wordt een wizardachtige component geïmplementeerd die kan worden gebruikt (bijvoorbeeld) om een ​​formulier met meerdere pagina's te maken. De wizard kan modaal (popup) of als standaardelement worden gebruikt.

Site zoeken
- Verbeterd: de meeste zoekgerelateerde code is nu onderdeel van wb.sitesearch.min.js, hierdoor is het mogelijk om de code te delen tussen meerdere pagina's en resultaten in een kleinere footprint.
- Verbeterd: resultaten font-family ondersteunt nu @ font-face / Google Fonts.
- Nieuwe functie: optie 'Inclusief alle tekst in zoekindex' toegevoegd in de instellingen van de zoekindex. Hiermee wordt alle tekst van de pagina gebruikt in plaats van alleen unieke woorden. Dit zal de zoekindex vergroten, maar de zoekresultaten zullen er beter uitzien en het maakt het mogelijk om zinnen te zoeken.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om aanhalingstekens in de zoekopdrachten te gebruiken om naar een exacte zin te zoeken. Voorbeeld: 'open source'. Om dit nuttig te maken, moet de optie 'Alle tekst in zoekindex opnemen' ingeschakeld zijn!
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om het minteken voor een woord te gebruiken om alle resultaten uit te sluiten die dat woord bevatten. Voorbeeld: web-designer
- Nieuwe functie: optie 'Inclusief timing' toegevoegd. Dit toont de totale tijd die nodig was om de zoekopdracht uit te voeren.
- Nieuwe functie: naast jQuery Dialog, kunt u nu ook de resultaten weergeven in een Bootstrap-modaal.
- Nieuwe functie: een optie toegevoegd om het maximale aantal tekens in de resultaten in te stellen. De beschrijvende tekst bevat de context van het trefwoord in de tekst.
- Nieuwe functie: ondersteuning voor paginering toegevoegd.
- Nieuwe functie: eigenschap voor eigenschap toevoegen toegevoegd. Dit specificeert de opvulling tussen resultaatitems.
- Nieuwe functie: optie toegevoegd om zoektermen vetgedrukt te maken.
- Nieuwe functie: optie toegevoegd om de URL op te nemen in de zoekresultaten.
Gerelateerde zelfstudie: http://wysiwygwebbuilder.com/sitesearch.html

Overlay-menu
- Nieuwe functie: nieuw 'Overlay Menu'-object toegevoegd. Dit implementeert een multi-level, responsief menu op volledig scherm. Met 10 show / hide animaties. sociale pictogrammen ondersteunen.

Tabmenu
- Nieuwe functie: reactieve modus toegevoegd. Wanneer de viewport kleiner wordt dan de opgegeven breekpuntwaarde, schakelt het Tab-menu over naar de gestapelde (verticale) modus, zodat deze ook op kleinere schermen kan worden gebruikt.

Text Menu
- Nieuwe functie: reactieve modus toegevoegd. Dit werkt in combinatie met Layout-> Type-> Responsief. Wanneer de viewport kleiner wordt dan de opgegeven onderbrekingspuntwaarde, schakelt het tekstmenu van horizontaal naar verticaal.

Paneelmenu
- Nieuwe functie: reactieve modus toegevoegd. Wanneer de viewport kleiner wordt dan de opgegeven breekpuntwaarde, schakelt het paneelmenu over naar de modus Volledig scherm (met knop Sluiten).
- Nieuwe functie: 'hamburgeranimaties' toegevoegd. Er zijn 12 verschillende animaties beschikbaar.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om voettekst toe te voegen. Als u bijvoorbeeld een copyrightbericht onder aan het menu wilt toevoegen.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om een ​​logo aan het menu toe te voegen.
- Nieuwe functie: menu opvulling toegevoegd. Hiermee wordt de opvulling rond het volledige menu ingesteld.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor 'Social Icons'. Om een ​​sociaal pictogram toe te voegen, stelt u het menupunt in en laat u het veld 'tekst' leeg.
- Nieuwe functie: Ondersteuning voor verdelers toegevoegd. Zet de tekst op '---'

Mega-menu
- Nieuwe functie: reactieve modus toegevoegd. Wanneer de viewport kleiner wordt dan de opgegeven breekpuntwaarde, geeft het megamenu een hamburgerpictogram weer om een ​​menu op volledig scherm te activeren.
- Nieuwe functie: eigenschap 'Alignment' toegevoegd. Dit voegt de mogelijkheid toe om de knop in de container van het menu uit te lijnen.
- Nieuwe functie: submenu 'Uitlijning' eigenschap toegevoegd. Specificeert de uitlijning van de tekst in het submenu.
- Nieuwe functie: submenu 'Oriëntatie' eigenschap toegevoegd. Specificeert de oriëntatie van het submenu relatief ten opzichte van de knop.

CSS-menu:
- Nieuwe functie: randstijlen van het hoofdmenu ondersteunen nu voor afzonderlijke zijden.

Andere navigatie:
- Verbeterd: u kunt nu in menutekst gebruiken, wat het mogelijk maakt om tekst met meerdere regels te hebben. Merk op dat dit vooral handig is voor menu-items die niet hetzelfde formaat hebben zoals een submenu, paneel / overlay menu-items.
- Nieuwe functie: optie 'Synchroniseren met een ander menu' toegevoegd. Als u deze optie inschakelt, worden de links van het menu gesynchroniseerd met het opgegeven menu. Dit kan handig zijn wanneer u meerdere menu's op de pagina hebt, bijvoorbeeld een bureaublad en een mobiel menu. , moet u de link (s) te veranderen maar een keer.
- Nieuwe functie:. Toegevoegd 'Doe deze link niet volgen' optie om links inschakelen van deze optie voegt 'rel = nofollow' om de link te voorkomen dat robots / zoekmachines.

Master Pagina / hoofdframe
- Nieuwe functie:
- Nieuwe functie: nieuwe basispagina-functionaliteit toegevoegd. Naast Master Frame kunt u nu ook een andere pagina gebruiken als basispagina. Hiervoor is geen plaatshouder voor inhoud vereist.
Gerelateerde zelfstudie: http://wysiwygwebbuilder.com/master_page.html

Algemeen
- Verwijderd: IE-werkbalk uitschakelen. IE ondersteunt deze functie niet langer.
- Verbeterd: alle ingebouwde JavaScript-bestanden worden nu geladen vanuit de 'js' submap in plaats van ingebed in het uitvoerbare bestand. Dit verminderde de omvang van het gebruik van de toepassing en het geheugen. En het maakt het gemakkelijker om de bestanden te vervangen, indien nodig.
- Verbeterd: meer objecten ondersteunen nu ARIA-rolattributen. Bijvoorbeeld: tabbladen, accordeon, zoeken, blog, nieuwsfeedteller, navigatie etc.
- Verbeterd: de eigenschap 'marge' is nu responsief voor de meeste objecten.
- Verbeterd: als een object met volledige breedte een marge heeft, wordt de margewaarde afgetrokken van de totale breedte met behulp van de calc-functie van css, zodat het object niet breder wordt dan de container.
- Verbeterd: browserprefixen voor vakschaduw verwijderd.
- Verbeterd: HTML-viewer heeft een beter contrast voor donkere kleurenschema's.
- Verbeterd: veel DPI-verbeteringen. Alle ingebouwde afbeeldingen / pictogrammen / taakbalken hebben nu een hoge resolutie voor gebruik op hoge DPI-schermen.
- Nieuwe functie: 'Stel aanvankelijk zoomniveau op basis van DPI-schaling' in. Op sommige computers met een hoge resolutie (4k) wordt de beginwerkruimte mogelijk te klein. Door deze optie in te schakelen, wordt de DPI-waarde van uw systeem gebruikt als het oorspronkelijke zoomniveau.
- Nieuwe functie: 'Standaard' accentkleur toegevoegd aan kleurenschema's. VS 2017 en Office 2016 kleurenschema's kunnen nu de accentkleur van Windows gebruiken.
- Nieuwe functie: optie 'Zoeken' toegevoegd aan Site Manager om pagina's in de lijst te filteren en snel een pagina te vinden.
- Nieuwe functie: optie 'Zoeken' toegevoegd aan het dialoogvenster Pagina selecteren (voor interne koppelingen) om snel een pagina te vinden.
- Nieuwe functie: optie 'Projectback-up in zip' toegevoegd aan het menu Bestand. Dit zorgt voor een volledige back-up van het project en afbeeldingen enz.
- Nieuwe functie: 'Ingebouwde JavaScript-bestanden laden asynchroon' toegevoegd in Extra-> Opties-> HTML. Opmerking: alleen nuttig bij gebruik van extern JavaScript-bestand!
- Nieuwe functie: Ondersteuning 'ctrl + click + drag' toegevoegd om objecten snel te dupliceren, net als in Word / PowerPoint:
  - selecteer het object dat u wilt dupliceren.
  - beweeg met uw muis over het object en druk op de CTRL-toets.
  - terwijl u nog steeds op de CTRL-toets drukt, klikt en sleept u het object naar de nieuwe locatie.

Publiceren
- Nieuwe functie: maak een back-up van het volledige project (inclusief afbeeldingen) in zip-formaat.

Sjablonen / Blokken
- Verbeterd: sjablonen / Blokken worden nu efficiënter opgeslagen. Als een project dezelfde afbeelding meerdere keren gebruikt, wordt het slechts één keer ingesloten.

SVG
- Nieuwe functie: de applicatie ondersteunt nu officieel SVG.

Vorm
- Nieuwe functie: voeg de modus 'Volledige breedte' toe aan Shape, Text Art en Clip Art voor gebruik met de SVG-uitvoermodus. Dit maakt het mogelijk om schaalbare / flexibele vormen / tekst / clipart in lay-outrasters te hebben.
- Verbeterd: vormen in de galerij 'Vorm invoegen' worden nu groter en scherper gemaakt, net als andere 'Invoegen' galerijen.

Kleurkiezer
- Nieuwe functie: 'Alfa-schuifregelaar' aan kleurenkiezer toegevoegd.

Font Awesome / Materiaalpictogrammen
- Nieuwe functie: een nieuw pictogramselectievenster geïmplementeerd. Met categorieën (net als in het lint) en een zoekoptie, zodat u snel het pictogram kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

Pagina
- Nieuwe functie: Toegevoegd 'CSS-media-query uitschakelen' optie naar Pagina-eigenschappen. Als deze optie is ingeschakeld, worden onderbrekingspunten niet gepubliceerd. Dit kan handig zijn voor testdoeleinden.
- Nieuwe functie: Toegevoegd 'HTML / CSS / JavsaScript-opmaak uitschakelen'. Met deze optie worden de mooiere / verkleinde opties voor de huidige pagina uitgeschakeld. Dit kan handig zijn voor testdoeleinden of wanneer u code hebt toegevoegd aan de pagina die indeling niet ondersteunt.
- Nieuwe functie: 'Aangepaste code uitschakelen' toegevoegd. Als deze optie is ingeschakeld, wordt de aangepaste code niet opgenomen op de gepubliceerde pagina. Op deze manier kunt u de pagina testen zonder aangepaste code (bijvoorbeeld in het geval iets niet werkt).
- Nieuwe functie: 'Gebruik Safari mobiele achtergrond fix' toegevoegd. Deze optie implementeert een oplossing voor problemen met achtergrondafbeeldingen van volledige breedte (parallax / vaste / omslag) in Safari-mobiele (iOS) browsers.
- Nieuwe functie: Toegevoegd 'Deze onderbrekingspunten toepassen op andere pagina' in Onderbrekingspunten beheren. Met deze optie worden de onderbrekingspunten op andere pagina's toegepast (als ze nog niet bestaan). Merk op dat dit de lay-out niet beïnvloedt.

Tekst
- Nieuwe functie: 'ID'-eigenschap toegevoegd in Geavanceerd gedeelte van Link-eigenschappen. Dit maakt het mogelijk om bladwijzers naar links te maken. Gerelateerde zelfstudie: bladwijzers maken in tekst? + style=> geen-wijzer!
- Nieuwe functie: 'Fontfamilie' en 'Lettergrootte' toegevoegd aan eigenschappenvenster en eigenschappenraster. Dit kan worden gebruikt om het lettertype van het tekstobject in te stellen bij gebruik van responsieve lettertypen.
- Nieuwe functie: 'Recent gebruikte lettertypen' toegevoegd aan de vervolgkeuzelijst met lettertypen op de werkbalk Lint en opmaak.

Blog / artikel
- Verbeterd: de mogelijkheid toegevoegd om de editorkleur te wijzigen. Dit kan handig zijn als u witte tekst gebruikt.
- Nieuwe functie: lay-out sjabloon 'bootstrap' toegevoegd.
- Nieuwe functie: 'opmaak'-sjabloon toegevoegd.
- Nieuwe functie: lay-out sjabloon 'getuigenis' toegevoegd.
- Nieuwe functie: lay-out sjabloon 'quote' toegevoegd.

News Feed Ticker
- Nieuwe functie: Ondersteuning voor achtergrondtransparantie toegevoegd (alpha).
- Nieuwe functie: optie Randgrens toegevoegd.

Ready-to-use-JavaScript
- Verbeterd: Google Maps-scripts tonen nu een voorbeeldafbeelding in de werkruimte (in plaats van het generieke JavaScript-logo).
- Verbeterd: tekstscripts tonen nu een voorbeeld van de tekst in de werkruimte.
- Verbeterd: Ondersteuning toegevoegd voor Google Fonts.
- Verbeterd: Ondersteuning toegevoegd voor Global Replace (lettertypen en kleuren)
- Nieuwe functie: script 'Countdown Days' toegevoegd.
- Nieuwe functie: scripts 'Typewriter' en 'Typewriter Deluxe' toegevoegd. De schrijfmachinescripts simuleren het typen van tekst. Typewriter Deluxe bevat ook een cursor- en reverse-modus

Style Manager
- Verbeterd: het venster Style Manager kan nu worden aangepast.
- Verbeterd: pseudoklassen worden niet langer weergegeven in de stijlselectielijst, omdat het sowieso alleen handig is om de hoofdklasse te selecteren.
- Verbeterd: 'Importeren' en 'Geavanceerd' parser bijgewerkt. Het herkent nu rgba () waarden, animaties, overgangen, cursors, grensradius en meer.
- Verbeterd: Ingeschakelde 'vooraf gedefinieerde stijl' voor Koers, Opsommingstekens, Layoutraster, Flexcontainer, Rollover Layer.
- Nieuwe functie: de meeste objecten hebben nu een eigenschap 'klasse' in de eigenschappencontrole. Dit voegt de mogelijkheid toe (voor gevorderde gebruikers) om de classname (stijl) in te stellen voor elk object. Dit kan handig zijn voor Content Management Systemen van derden zoals CushyCMS of SurealCMS.
- Nieuwe functie: randstijlen ondersteunen nu voor individuele kanten.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor achtergrondgradiënten in stijlen.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor de eigenschap 'cursor'. Dit specificeert het type cursor dat moet worden getoond wanneer het op een element wijst.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor de eigenschap 'achtergrondclip'. Dit specificeert het schildergebied van de achtergrond. Dit kan handig zijn in combinatie met transparante randen.
'border-box' knipt de achtergrond van het randvak. Wanneer u een transparante rand gebruikt, wordt de achtergrond zichtbaar achter de rand. 'opvuldoos' knipt de achtergrond van de opvuldoos (exclusief de rand). De achtergrond achter de rand is transparant.

CSS3-animaties
- verbeterd: bij gebruik van onscroll-reveal-evenementen met css animate (css), wordt het doelobject aanvankelijk automatisch verborgen (via 'visibility-hidden' klasse). Dit gedrag kan worden overschreven door $ SCROLLREVEAL_AUTOHIDE $ -> false toe te voegen aan de door de gebruiker gedefinieerde variabelen.
- Nieuwe functie: voorbeeld van animaties toegevoegd.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor 'filter' in overgangen en CSS-animaties. Dit voegt de mogelijkheid toe om helderheid, contrast, tint, vervaging, omkeren, verzadigen,
- Nieuwe functie: 'Neon' tekstanimatie toegevoegd.
- Nieuwe functie: 'Fire' tekstanimatie toegevoegd.
- Nieuwe functie: tekstanimatie 'Classic Movie' toegevoegd.
- Nieuwe functie: 'Transform-wobble-top', 'transform-wobble-center' en 'transform-wobble-bottom' animaties toegevoegd.
- Nieuwe functie: meerdere tekst letterspace animaties toegevoegd. Bijvoorbeeld: 'letterspacing focus in' en 'letterspacing expand'.
Plus, meer dan 25 andere nieuwe animaties, waaronder: animeren-grens-vervagen, achtergrondpositie, focus-in / focus-out, jello, ken-brandt, pop, push, shadow-top-bottom / shadow-left-right, slide-in-elliptisch / slide-out-elliptisch, tekstpop-up, transformatie diagonaal en vele andere.

Flexbox:
- Nieuwe functie: 'achtergrondafbeelding + overlay' ondersteuning toegevoegd aan Flex Container.
- Nieuwe functie: Flexbox-eigenschappen (flex grow, flex shrink, align self, flex-basis) van objecten zijn nu responsief, zodat u verschillende waarden in breekpunten kunt gebruiken.

Fotogalerie / fotocollage
- Nieuwe functie: bij het laden van nieuwe afbeeldingen gebruikt de galerij automatisch de metagegevens van de afbeelding (indien beschikbaar).
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om een ​​aparte 'Thumbnail'-afbeelding in te stellen. Hiermee kunt u een andere (kleinere) versie van de afbeelding gebruiken voor miniaturen. Het is ook nog steeds mogelijk om automatisch een miniatuurafbeelding te genereren.
Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als u een vierkante afbeelding wilt gebruiken voor de voorvertoning en de afbeelding op ware grootte met een normale beeldverhouding.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor Bootstrap modal in jQuery Dialog-instellingen. Dit implementeert een responsieve modale pop-up.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om afbeeldingen uit een map op de server te krijgen. Als de afbeeldingen metadata bevatten, wordt dit automatisch gebruikt voor de titel.

Slideshow
- Nieuwe functie: bij het laden van nieuwe afbeeldingen gebruikt de galerij automatisch de metagegevens van de afbeelding (indien beschikbaar).
- Nieuwe functie: 'Lijn' vormoptie toegevoegd aan paginering, geïnspireerd door Bootstrap-4 Carrousel-indicatoren.
- Nieuwe functie: nieuwe ingebouwde navigatiepijlen toegevoegd, geïnspireerd door Bootstrap-4 Carrousel-pijlen. Om de nieuwe pijlen te gebruiken, typt u '<' voor vorige en '>' voor volgende in de velden voor bestandsnamen.
- Nieuwe functie: eigenschap 'Maximale breedte' toegevoegd die de breedte van de diavoorstelling beperkt bij gebruik in de modus voor volledige breedte (zwevend). In eerdere versies was dit vastgesteld op 1920.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om afbeeldingen uit een map op de server te krijgen.
- Nieuwe functie: 'Slideshow-modus volledig schermachtergrond' toegevoegd. De afbeeldingen dekken het volledige venster. De diavoorstelling wordt op de achtergrond opgelost, zodat deze niet met de rest van de inhoud schuift. Volledig scherm achtergrond maakt gebruik van CSS3-animaties, geen JavaScript.

Afbeelding / afbeelding
- Nieuwe functie: eigenschap 'Object-fit' toegevoegd. Geeft aan hoe de grootte van de afbeelding moet worden aangepast aan de container. Vereist een moderne browser! Internet Explorer ondersteunt deze eigenschap bijvoorbeeld niet! https://caniuse.com/#feat=object-fit

Progressbar
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om percentages in de voortgangsbalk te tonen.

Dialoog
- Nieuwe functie: eigenschap Randbreedte toegevoegd.
- Nieuwe functie: vakje-schaduw eigenschappen toegevoegd.
- Nieuwe functie: animatieduur en easing-eigenschappen toegevoegd.
- Nieuwe functie: 'Bootstrap'-modus toegevoegd. Dit gebruikt de modale Bootstrap in plaats van de gebruikersinterface van jQuery.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om het dialoogvenster als formulier te gebruiken (Eigenschappen-> Formulier-> Formulier inschakelen).
- Nieuwe functie: zwevende modus toegevoegd. Wanneer deze optie is ingeschakeld, zweven objecten in het dialoogvenster in plaats van een vaste positie, zodat u flexibele lay-outs kunt maken.
- Nieuwe functie: eigenschap 'Breakpoint' toegevoegd. Wanneer de viewport kleiner wordt dan de opgegeven breekpuntwaarde, schakelt het dialoogvenster over naar de modus volledige breedte. Voor gebruik met zweefmodus!
- Nieuwe functie: eigenschappen 'Knoppen' toegevoegd. Knoppen worden onder aan het dialoogvenster toegevoegd en kunnen worden gebruikt om het dialoogvenster te sluiten of om andere acties (gebeurtenissen) te activeren. Deze functie vervangt de vorige hardgecodeerde knopopties.
- Nieuwe functie: eigenschappen 'Button alignment' en 'Button margin' toegevoegd. Deze specificeren de uitlijning en marges van de knoppen in de voettekst van het dialoogvenster.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om de stijl van de knoppen aan te passen.

Tabs
- Nieuwe functie: show toevoegen en animaties verbergen. Dit animeert het tonen / verbergen van de panelen.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om een ​​beschrijving en pictogram (fontawesome / materiaalpictogram) aan tabbladen toe te voegen.
- Nieuwe functie: Ondersteuning voor verticale tabbladen toegevoegd: tabbladen aan de linkerkant en tabs aan de rechterkant.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om het object Tabs als een formulier te gebruiken (Eigenschappen-> Formulier-> Formulier inschakelen).

Accordeon
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om de accordeon als een formulier te gebruiken (Eigenschappen-> Formulier-> Formulier inschakelen).

Themable Button (voorheen bekend als jQueryButton)
- Nieuwe functie: eigenschap voor vakschaduw toegevoegd.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om de knop (en) over de volledige breedte in het lay-outraster in te stellen. Dit kan handig zijn (bijvoorbeeld) om rijen met flexibele (radio) knoppen te maken.

Spinner
- Nieuwe functie: eigenschap voor vakschaduw toegevoegd.

Evenementen
- Nieuwe functie: 'Formulierverzending' en 'Form Reset' acties aan evenementen toegevoegd. Deze acties kunnen worden gebruikt om een ​​formulier in te dienen of opnieuw in te stellen via evenementen! Bijvoorbeeld om een ​​formulier in te dienen via een knop die geen deel uitmaakt van het formulier.
- Nieuwe functie: 'ondocumentready' toegevoegd aan pagina-evenementen. Deze gebeurtenis wordt geactiveerd zodra de pagina Document Object Model (DOM) gereed is om JavaScript-code uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn om een ​​stijl op een object toe te passen.

Bladeren door gebeurtenissen en overgangen
- Nieuwe functie: 'Schuifgebeurtenissen op kleine schermen uitschakelen' toevoegen aan de pagina-eigenschappen. Deze optie voegt de mogelijkheid toe om scrolgebeurtenissen op kleine schermen (bijv. Telefoons) uit te schakelen.
- Nieuwe functie: 'Schakel scroll-overgangen op kleine schermen' toegevoegd aan de pagina-eigenschappen. Deze optie voegt de mogelijkheid toe om scrolovergangen op kleine schermen (bijv. Telefoons) uit te schakelen.
'Minimumbreedte' geeft de breedte aan waarin de scrolgebeurtenissen / overgangen worden uitgeschakeld.
- Nieuwe functie: 'Uitsluiten browsers' toegevoegd aan de pagina-eigenschappen. Deze optie voegt de mogelijkheid toe om scrolgebeurtenissen en overgangen in specifieke browsers uit te schakelen (bijv. IOS, Android).

Aanmelden / bewerken profiel
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd voor de gebruiker om een ​​avatarafbeelding in te stellen. Het beeld kan worden weergegeven op de pagina met de "Login Name' object.

Login Naam
- Nieuwe functie: Toegevoegd grens, achtergrond, opvulling, verticale uitlijning eigenschappen.
- Nieuwe functie: Toegevoegd 'Display Avatar' optie Dit zal de avatar van de weer te geven. de ingelogde gebruiker

Login Tools
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor achtergrond- en grensdoorzichtigheid (alpha).
- Nieuwe functie: functionaliteit 'Gebruikersrollen' toegevoegd. Gebruikersrollen worden gebruikt om verschillende typen gebruikers te maken. Deze gebruikers hebben alleen toegang tot de pagina's waarop deze rol is geconfigureerd. De rollen kunnen worden aangepast in de eigenschappen van de beheerder van Login.

Aanmeldingsbeheerder
- Nieuwe functie: de lay-out van de Aanmeldbeheerder aangepast voor een moderne look en feel.
- Nieuwe functie: stylingsopties toegevoegd voor knoppen en invoervelden.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor gestreepte en zwevende rijen.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om de tekst van de verschillende items (koppen, knoppen) aan te passen / te vertalen
- Nieuwe functie: toegevoegde tabel celvulling
- Nieuwe functie: toegevoegde zoek- / filteroptie
- Nieuwe functie: paginering toegevoegd.
- Nieuwe functie: Ondersteuning voor 'avatar' toegevoegd (zie 'Aanmelden / bewerken profiel).

Randen
- Verbeterd: randen worden nu weergegeven met alle eigenschappen (stijl, straal, individuele randen) in de werkruimte.
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor transparante randen (alpha).

Achtergrond
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor achtergrondweergave op Google Maps. U kunt nu een (statische) Google Map-afbeelding als achtergrond gebruiken in de meeste objecten.
Bijvoorbeeld: https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=New+York,NY&zoom=12&size=440x330
- Verbeterd: achtergrondmodus -> afbeelding toont nu de kleurkiezer om de kleur voor afbeelding te selecteren + kleur en beeld + overlay.
- Nieuwe functie: 'image + fade' toegevoegd in achtergrondeigenschappen. Hiermee voegt u een vervagend overloopeffect toe aan de achtergrond.

Box Shadow
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor schaduwtype: inzet. Dit verandert de schaduw van een uiterlijke schaduw (uit) naar een innerlijke schaduw.

Carrousel
- Nieuwe functie: 'Lijn' vormoptie toegevoegd aan paginering, geïnspireerd door Bootstrap-4 Carrousel-indicatoren.
- Nieuwe functie: nieuwe ingebouwde navigatiepijlen toegevoegd, geïnspireerd door Bootstrap-4 Carrousel-pijlen. Om de nieuwe pijlen te gebruiken, typt u '<' voor vorige en '>' voor volgende in de velden voor bestandsnamen.
- Nieuwe functie: 'Flexibele' modus toegevoegd. Wanneer deze optie is geselecteerd, zweven de onderliggende elementen van de carrousel (in plaats van vast). In dit geval is de carrousel volledig responsief en kan deze ook binnen indelingsrasters worden gebruikt. In 'Flexibele modus' kan de carrousel ook zo worden ingesteld dat hij de volledige hoogte van het kijkvenster gebruikt.

Laag
- Nieuwe functie: eigenschap 'breekpunt' toegevoegd aan paneellaag. Wanneer het kijkvenster kleiner is dan de opgegeven breekpuntwaarde, wordt de paneellaag de volledige breedte.

CMS-beheerder
- verbeterd: WWB-editor heeft nieuwe pictogrammen.
- Nieuwe functie: stylingsopties toegevoegd voor knoppen en invoervelden. Alle plug-ins zijn bijgewerkt om de nieuwe styling te ondersteunen.
- Nieuwe functie: Ondersteuning voor zwevende rijen toegevoegd.
- Nieuwe functie: tabel celvulling toegevoegd

Lijstweergave
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om afbeeldingen aan verdelers toe te voegen.

Property Inspector
- Nieuwe functie: de eigenschappencontrole geeft een 'responsief' -pictogram weer, als de eigenschap verschillende waarden heeft in onderbrekingspunten.
- Nieuwe functie: 'Reset eigenschap (RWD)' toegevoegd. Hierdoor wordt de geselecteerde waarde opnieuw ingesteld, dus hetzelfde voor alle breekpunten.
- Nieuwe functie: 'Reset alle eigenschappen (RWD)' toegevoegd. Hiermee worden alle reagerende waarden van het object opnieuw ingesteld.
- Nieuwe functie: commando-sectie toegevoegd met snelkoppelingen naar 'Meer eigenschappen', Evenementen, HTML en animaties.

Global Replace
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om interne links te vervangen.

Foutrapporten
- Nieuwe functie: Foutrapporten geeft een waarschuwing weer als een stijl niet dezelfde onderbrekingspunten heeft als de pagina. Als u stijlen op responsieve pagina's gebruikt, moeten deze stijlen dezelfde breekpunten hebben.
- Nieuwe functie: Foutrapporten geeft een waarschuwing weer wanneer een gebeurtenis verwijst naar een object dat niet meer op de pagina staat: Ongeldig gebeurtenisdoel

Formulier Voorwaarden
- Nieuwe functie: 'Minder dan' en 'Groter dan' voorwaarden toegevoegd. Het is ook mogelijk om een ​​bereik te maken (groter dan / kleiner dan gecombineerd).
- Nieuwe functie: 'else'-voorwaarden toegevoegd. Dit kan worden gebruikt in combinatie met 'gelijk aan', 'niet gelijk aan', 'groter dan' en 'kleiner dan'.

Het formulier
- Nieuwe functie: 'Van' eigenschap toegevoegd aan ingebouwde formulierenprocessorinstellingen. Hiermee wordt het 'van'-adres van door e-mail verzonden berichten ingesteld op het opgegeven e-mailadres. Als u het veld leeg laat, werkt het zoals in vorige versies: de 'e-mail'-invoer wordt gebruikt (als deze bestaat) of het' naar 'adres.
- Nieuwe functie: 'Stel envelop-van-adres voor PHP-mail () met de-f optie' in formulier-eigenschappen in (Vorm Eigenschappen-> Geavanceerd-> Diversen). Dit vervangt de PHP7-optie in pagina-eigenschappen. Het dient hetzelfde doel.
- Nieuwe functie: serverzijdige validatie van de invoer toegevoegd (formuliereigenschappen-> Geavanceerd-> Diversen). Dit voegt extra beveiliging toe aan het formulier door ook de invoer aan de serverzijde te valideren (met behulp van PHP).

Editbox / Textarea
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om de kleur van de placeholder-tekst in te stellen.

Lichtbakken
- Verbeterd: het voorbeeld van de Lightbox-preview behoudt nu automatisch de beeldverhouding van de afbeelding.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om fancybox v3 te gebruiken. Vanwege licentiebeperkingen mogen we fancybox v3 niet distribueren. Als u de bestanden echter kopieert van https://fancyapps.com/fancybox/3/ naar Documents \ WYSIWYG Web Builder \ system \ lightbox \ fancybox, gebruikt de toepassing deze bestanden in plaats van de opgenomen bestanden (fancybox v1).
- Nieuwe functie: Ondersteuning toegevoegd voor 3 nieuwe (derde) responsieve lichtbakken: lightcase, tosrus, venobox. Beschikbaar in 'Gratis extra's'
- Nieuwe functie: de lightbox (in pagina-eigenschappen) ondersteunt nu: colorbox, lightcase, prettyphoto, swipebox, tosrus, venobox. Deze lichtbakken kunnen worden gebruikt voor YouTube, Vimeo, HTML5-video, Inline-kaders en koppelingen.
- Nieuwe functie: de mogelijkheid toegevoegd om een ​​rand (stijl, kleur, breedte, radius) toe te voegen aan de lightbox-voorbeeldafbeelding in YouTube, Vimeo en HTML5-video
Door de gebruiker gedefinieerde variabelen
- Nieuwe functie: $ PROJECT_CSS $ systeemvariabele toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om een ​​andere naam voor het globale (externe) stijlblad op te geven, in plaats van de projectnaam te gebruiken.Blokkeert
50 nieuwe blokken, waaronder: feature blocks, kaarten, headers / footers, formulieren, fotogallerij, carrousels, aftellen / wachten erop ... , intros en veel meer

05/11/2018 - Versie 14.0.1
- Opgelost: 'breedte' ontbreekt in Bulleted List.
- Opgelost: weergaveprobleem met ingezoomde werkruimte.
- Opgelost: Conflict met externe scripts en schema.org JSON
- Opgelost: 'Vind niet gevonden' fout bij sommige extensies.
- Opgelost: geïmplementeerde tijdelijke oplossing voor lay-outrasters met maximale breedte, zodat ze automatisch 'oud' gedrag gebruiken. Zie de help voor meer details.
- Opgelost: Login Admin produceert democode :(
- Opgelost: Probleem met gebruikersrollen in Aanmeldbeheerder
- Opgelost: Glyphs van enkele tekens in Pictogramlettertypen worden niet weergegeven
- Opgelost: Gebruik van globale lightbox veroorzaakt bestandsnaamwaarschuwing in Foutrapporten
- Verbeterd: SVG uitvoer voor materiaalpictogrammen
- Verbeterd: tijdens de installatie worden blokken / pictogrammen niet meer in de documentenmap van de gebruiker geïnstalleerd Omdat de instellingen met verschillende inloggegevens zijn uitgevoerd, zijn de bestanden in de verkeerde map terechtgekomen
- Verbeterd: Ondersteuning toegevoegd voor Unicode-bestandsnamen in zip-backup
- Verbeterd: klasse-eigenschap deactiveert de CSS-uitvoer van het object niet.
- Nieuwe functie: actie 'triggerwijziging' toegevoegd aan formuliercondities. Wanneer u de waarde van een ander object via voorwaarden instelt, activeren browsers geen wijzigingsgebeurtenis voor dat object. Met deze actie wordt de mogelijkheid toegevoegd om een ​​wijzigingsgebeurtenis te forceren, wat handig kan zijn als de waarde in andere omstandigheden wordt gebruikt.

05/16/2018 - Versie 14.0.2
- Opgelost: Login Admin code ontbrekende puntkomma bij gebruik van avatars.
- Opgelost: probleem met het json-bestand met de materiaalpictogrammen.
- Opgelost: Ctrl + klik werkt niet voor tabellen en carrousel.
- Opgelost: map mag niet worden opgenomen in Twitter Card URL.
- Verbeterd: eigenschap 'Gebruikersrol' toegevoegd aan aanmeldingsformulier. Dit specificeert de standaard gebruikersrol voor nieuwe gebruikers.
- Verbeterd: Ondersteuning voor toetsenbordsnelkoppeling toegevoegd om invoervelden te zoeken van Objectbeheer, Site Manager en Toolbox.

25-05-2018 - Versie 14.0.3
- Opgelost: Aanmeldingsbeheerder Actiepictogram wordt niet weergegeven
- Opgelost: probleem met de eigenschap jQuery Mobile Panel-hoek.
- Opgelost: probleem met de tekstkleur jQuery Mobile Header / Footer.
- Opgelost: onjuiste datumnotering in bootstrap en getuigenis van blogsjablonen.
- Opgelost: sommige stijlen worden niet opgeslagen voor jQuery UI-widgets bij gebruik van onderbrekingspunten.
- Opgelost: CSS-menu is niet gesynchroniseerd met andere menu's.
- Opgelost: Box-shadow type instelling wordt niet opgeslagen.
- Verbeterd: de regelhoogte van Editbox is nu responsief.
- Verbeterd: lange labeltekst-wraps in lay-outraster.
- Verbeterd: het paginaformaat wordt niet langer automatisch bijgewerkt bij het bewerken van tekst in een voettekst.
- Verbeterd: aanpassing van liniaal na wijziging van paginaformaat.
- Verbeterd: de lelijke rand van YouTube verwijderd.
- Verbeterd: jQuery-2.2.4.min.js opnieuw opgenomen voor backwar